Empower your team

‘Een energieke boost voor jouw team waarbij verbinding, communicatie en empowerment centraal staan’

Een krachtig samenspel van Esther en Margo. Samen doorliepen ze de coachopleiding en daarna ieder hun eigen pad zonder elkaar uit het oog te verliezen. En nu worden de krachten gebundeld in empower your team!

Ze hebben samen 1 missie:

Teams versterken door verbinding vanuit creatiekracht en sensitiviteit.

Esther Meinders

Esther is (energetisch) coach en werkt in haar eigen praktijk EMPower coaching & therapy met thema’s als persoonlijk leiderschap. Ze ziet mede door haar jarenlange ervaring in een grote organisatie snel of iemand in zijn of haar kracht staat binnen een team.

Margo van Bork

Margo is visueel facilitator, teamcoach en trainer en werkt met thema’s als veranderen, patronen doorbreken en stappen nemen vanuit strategie. Zij werkt binnen organisaties vanuit verbinding, (creatieve) flow en innovatie.

Verbinding

Contact met elkaar, met het team en met de gezamenlijke doelstellingen. Weer aansluiting vinden of deze versterken.
Hoe doe je dat?

Het gaat niet alleen om contact maken, maar ook contract maken  is essentieel  om aan te sluiten sluiten en met elkaar te verbinden.

Met elkaar onderzoeken wat het patroon van communiceren onderling is.

w

Communicatie

Communicatie is het overbrengen van kennis, gevoel, verlangen of actie naar de ander. We gebruiken hier veelal woorden voor, maar we kennen ook lichaamstaal, tekst, energie en plaatjes. 

Na veel online werken is opnieuw contact maken met de energie en lichaamstaal van de ander versterkend in onderlinge communicatie. 

Empowerment

Elk team heeft de uitdaging om meer te zijn dan de som der individuele delen. Een empowered team levert als geheel meer energie dan de optelsom van de energie van de leden. Ieder lid weet dat het aan deze uitdaging een bijdrage heeft te leveren. Het bewust zijn van de vraag: ‘ hoe kan ik door mijn bijdrage betekenis hebben voor de groep?’ is een grote stap naar empowerment! 

Koffie? Ja! Ik loop wel even met je mee.

 

We gaan weer meer live vergaderen, koffie halen en bijpraten. Heerlijk dat het weer kan, maar hoe werkt dat ook alweer? Juist daar zit de kracht van verbinding….

Wat wij nu zien binnen teams is dat:

  • De connectie met de organisatie minder gevoeld wordt, waardoor de kans groter wordt dat teamleden makkelijker vertrekken naar een andere organisatie. Hierdoor kunnen er gaten vallen in de teams.
  • Teamdoelen niet behaald worden doordat teamleden onderling de connectie zijn verloren en/of niet meer voelen door het gemis van fysieke interactie.
  • De werkdruk binnen teams steeds meer toeneemt door verzuim en verloop. Taken blijven liggen en/of er ontstaat onduidelijkheid over. Hierdoor stagneert het team in ontwikkeling.
  • Er veel wisseling is in de teamsamenstelling door bovenstaande punten waardoor rol/taakverdeling steeds weer gecontracteerd moet blijven. Hoe doe je dat? En hoe vind je elkaar weer als team?

De toegenomen online communicatie in de afgelopen 2 jaar heeft er voor gezorgd dat overleg veelal doel- en tijdsgericht was. Daardoor is de kans groot dat er voor echte vragen geen tijd is genomen zoals:

Hoe gaat het nu echt met je?
Hoe is je energie?
Voel je je gezien?

De fysieke interactie, die ook belangrijk is bij communicatie, hebben we moeten missen. Nu je elkaar weer live ontmoet is er opnieuw afstemming nodig.

Wij zorgen voor nieuwe energie binnen teams die tegen bovenstaande thema’s aan lopen en een energieke boost willen geven aan verbinding, inspiratie, communicatie en commitment tav de teamdoelen.

Na deze dag...

– staat jouw team meer in zijn kracht
– is het committment vergroot
– zie en hoor en ervaar je elkaar weer ECHT
– ervaart jouw team meer verbinding
– kan er weer flow ontstaan in jouw team

Is dit wat jouw team nodig heeft?

Plan een vrijblijvend intakegesprek met ons in!

Wat gaan we doen? In de benen!

Het is een op jullie team afgestemd programma met aandacht voor wat nodig is om de energie w(m)eer te laten stromen. Een dag vol werkvormen en bewustwordingsoefeningen. Zowel creatief als lekker bewegen. 

Weer fysiek bij elkaar zijn en opnieuw onderzoeken wat ieders bijdrage is aan de gezamenlijke doelen.

 

Even samen koffie doen?

Wil jij als teamleider je team een energieke boost geven waarbij verbinding, communicatie en empowerment centraal staan?

Plan een vrijblijvend intakegesprek met ons in!

Plan je afspraak door het contactformulier in te vullen. We nemen dan contact met je op om een afspraak in te plannen. Dit kan op locatie of online via Zoom.

   

Let’s connect!

Let’s connect!