Margo van Bork

Visueel facilitator | trainer | coach

Van clarity naar creatiekracht

Mijn missie

Organisaties helpen een passende en gezamenlijke strategie te ontwikkelen zodat hun bestaansrecht wordt versterkt en daarmee hun succes.

Dit doe ik door gebruik te maken van het collectief vanuit verbinding en visueel werken. Er ontstaan nieuwe inzichten om duurzame oplossingen te ontwikkelen tijdens uitvoering.

Contact

Ik vind het heel belangrijk om vanuit contact samen te kijken naar waar je nu staat en wat er nodig is om stappen te nemen.

U

Clarity

Clarity schijnt licht op complexiteit. Vanuit helderheid krijg je inzicht in wat er nodig is: keuzes maken, ontwikkelen, creëren, innovatie.

Creatiekracht

Vanuit clarity ontstaat en versterk je creatiekracht. Visueel werken helpt om complexe zaken terug te brengen naar begrijpelijke beelden en maakt snel nieuwe verbindingen.

Zien waar je heen wil en dan gaan! 

contact, clarity en creëren

Ik loop even mee en samen onderzoeken we de complexiteit en waar het vastloopt. Door opnieuw te kijken vanuit nieuwe perspectieven komen er nieuwe invalshoeken die de basis vormen van een strategie. Jouw strategie.

Patronen doorbreken

Nieuwe perspectieven

Nieuwe verhalen

En gaan!

Ik leer elke dag bij over hoe verhalen op te halen en vorm te geven tot heldere tekeningen en uiteindelijk strategie.

Over mij

Toen ik 8 jaar was werd ik enorm gegrepen door de film the Wiz. Hierin kwam Dorothy tijdens een storm in een andere wereld terecht. De tovenaar zou weten hoe ze weer thuis kon komen. Ze ging naar hem op zoek door de gele weg te volgen.  Onderweg vond ze moed, compassie en wijsheid. De hervonden kracht bracht haar uiteindelijk thuis. De tovenaar bleek een illusie.

Oooh, ik ben een Dorothy!

Deze film was het zaadje voor mij om te groeien naar wie ik nu ben. Meelopen op iemands pad om iemand zijn eigen kracht te laten zien en hoe verder te gaan (strategie). Dit principe geldt ook voor een team of organisatie!

Van kunstacademie, illustrator tot 15 jaar in het bedrijfsleven en 5 jaar studie in persoonlijke ontwikkeling (coach, NLP, TA en systemisch werk) is het nu tijd om te bloeien. Ik heb de brug gevonden tussen het bedrijfsleven, strategie en creatiekacht. Ik leer elke dag bij over hoe verhalen op te halen, te bespreken en vorm te geven tot heldere tekeningen en uiteindelijk strategie.

Wil je meer lezen?

Strategie in beeld

Teamcoaching en training

Kracht, Creatie & Moed

Kracht, creatie en moed is wat je in mij gaat ontmoeten als we gaan samenwerken. Dit zet ik in om te helpen ontwikkelen van strategie zodat deze in beeld komt en blijft.

Ik help jou om strategie in beeld te brengen en te houden!