Margo van Bork

Lifecoach

Coaching

Door observatie, reflectie  en goede vragen krijg je meer inzicht in wat jou in het nu tegenhoudt en nodig heeft om vanuit eigen kracht en leiderschap keuzes te kunnen maken en balans te vinden.

Doelen en verlangens

Wat wil jij? Wat zou je nou ECHT willen? Stilstaan bij deze vraag geeft inzicht in jezelf en datgene wat je eventueel nu nog tegenhoudt om dat te gaan realiseren. Die beren op de weg, de saboteurs en wie weet is het toch een kleine hobbel. Er bij stilstaan is een mooie eerste stap!

Leven vanuit waarden

Vanuit waarden leven betekent dat je weet wat jij heel belangrijk vindt en dat je keuzes gebaseerd zijn op deze waarden. Hierdoor ondervindt je meer rust en wordt het makkelijker om keuzes te gaan maken. Waarden zijn er voor jezelf, maar ook voor teams en organisaties. 

Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap betekent dat je weet wat je missie is en daarnaar leeft. Je stippelt je strategie uit op basis van jouw missie en hierdoor ontstaat jouw pad. Soms loopt het anders en vanuit persoonlijke leiderschap kan je bijsturen en koers houden. 

Mijn werkwijze

Als coach onderzoek ik samen met jou wat jij belangrijk vindt in je leven en waar je energie van krijgt. Door de kracht van vragen, visuals en vertragen krijg je inzicht in jezelf en wat je tegenhoudt om je eigen leven vorm te geven zoals jij dat wilt.

Hoe coaching eruit ziet voor jouw is afhankelijk van je vraag. Graag bespreek ik dit met je tijdens een gratis strategie gesprek om samen te bespreken of ik iets voor jou kan betekenen.

Mijn stijl van coachen kan het best beschreven worden als in het hier en nu, vanuit ontspanning vertragen en in verbinding met elkaar naar nieuwe inzichten kijken zodat er ruimte ontstaat om (opnieuw) te kiezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik loop even met je mee op je pad totdat je zelf ziet hoe je jouw leven

wil en kan vormgeven!”

A trip down your heart lane

Leef, praat en luister jij vanuit je hart?

Ik heb jaren in een overleefstand geleefd zonder me daar bewust van te zijn.

Ik bouwde een nieuw leven op na een scheiding met 2 kids. Ik ontmoette een nieuwe liefde. En er waren een hoop rekeningen en verplichtingen. Ingewikkeld vond ik het! Na heel even in de slachtofferrol te hebben gezeten kwam ik tot besef dat dat niet de oplossing was.

Ik heb hard gewerkt om een modus te vinden om alle ballen in de lucht te houden. Ik werkte steeds harder om de kids een leuke jeugd mee te geven.

En ik? Ik paste me aan. Ik schikte me op het werk, thuis en bij mezelf. Tot het niet meer ging en het resulteerde in een burn-out. Ook daar wilde ik me doorheen knokken, zoals ik altijd met alles deed. Dat werkte niet echt goed en ik kwam geen stap verder.

Totdat ik de vertraging in ging. Ik zakte in mijn emoties via mindfulness en kon er langzaam steeds meer naar kijken. Ik ging een coachopleiding opleiding volgen. Daarna teamcoaching, NLP, TA en systemische werken. Ik gaf weer ruimte aan mijn creativiteit en zo vond ik de weg naar mijn hart terug.

Ik weet nu waar ik energie van krijg en wat belangrijk voor me is. Ik weet vanuit welke waarden ik wil leven en beslissingen neem. En ik gun dat iedereen.

“Mocht je jouw pad even niet kunnen vinden, dan loop ik graag een stukje met je mee.”

Liefs, Margo

Mijn waarden

Authenticiteit

Aunthenticiteit staat voor mij voor helemaal jezelf kunnen en mogen zijn in wie je bent en daarnaar leven. Voor mezelf en voor de ander.

Verbinding

Verbinding maken met jezelf en met de ander in het hier en nu. Een zin uit mijn missie. Voor mij is dat de basis om mogelijkheden te zien, voelen en deze te realiseren. 

Creativiteit

Creatiekracht is een basiskracht voor mij. Creatie brengt alles samen en geeft nieuwe inzichten in jezelf en voor de ander.

Vertrouwen

Vertrouwen op mezelf. mijn intuitie, the law of life en de basis om in verbinding te zijn met de ander.

Moed

Moed om uit de comfortzone te stappen en mijn hart te volgen naar daar waar de ‘magic happens’.
Ik geloof dat alle wijsheid al in jou aanwezig is. Door samen in het hier en nu te kijken naar wat is, jouw wensen en datgene wat je tegenhoudt, krijg je meer inzicht in jezelf en naar waar het anders kan om stappen te zetten naar jouw gewenste doelen.

Coaching mogelijkheden

3 Coachgesprekken

Patronen doorbreken

– Je kunt moeilijk rust vinden en veel ‘moet’
– Je reageert snel boos
– Je merkt dat iets je tegenhoudt, maar je weet niet exact wat
– Je hebt het gevoel alleen maar druk te zijn, maar niks concreet af te maken
– Je merkt dat je veel als kritiek voelt en dat je daarmee blijft rondlopen

In 3 gesprekken van 1,5 uur gaan we samen kijken naar wat er op dit moment speelt wat je niet prettig vindt.

Reflectie in de sleutel naar inzicht. Vanuit dat inzicht kan je nieuwe keuzes maken en zelf weer vooruit in de juiste richting.

Investering: 333 euro excl. BTW

10 Weken online coaching

Persoonlijk leiderschap

– Vind ik mijn baan nog wel leuk?
– Waarom maak ik altijd verkeerde keuzes?
– Waarom kom ik niet verder in mijn carriere?
– Ik ervaar veel stress
– Ik kan moeilijk ontspannen
– Ik vergelijk me altijd met anderen
– Anderen gaan er altijd met mijn ideeen vandoor
– Ik zit vaak in een plan van een ander

In 10 online sessies via zoom van 45 minuten gaan we samen kijken naar wie jij bent en wat er nu speelt. Inzicht is heel belangrijk, maar naast de sessies ga je zelf aan de slag. Stap voor stap krijg je het roer van je leven weer in eigen hand.

Investering: 555 euro excl. BTW

Leer me beter kennen door me te volgen op insta!