'The Empowerment Visual'

“Een tekening die je herinnert aan jouw creatiekracht, die maakt wie jij bent en je een glimlach op je gezicht brengt.” 

– Margo –

Jouw succes in beeld.

Je bent dagelijks aan het werk in en aan je bedrijf. Je bent er voor je klanten en je zorgt goed voor je dierbaren en voor jezelf. Een vol programma en het is geweldig! Toch?

Jaaah, je leeft je droom. Super!

En soms zijn er momenten dat je de dingen niet in de hand hebt.
–  je heb even geen inspiratie,
–  een ontevreden klant,
–  een te volle agenda waardoor je even vergeten bent waarom je eigenlijk voor jezelf bent begonnen.
–  je twijfelt aan jezelf omdat anderen harder groeien
–  je vraagt je geregeld af ‘wie ben ik nou om dit te doen?’
–  je twijfelt of jij succesvol kunt worden

Herkenbaar?

Je verliest even de moed en energie. Op dat moment is het zo fijn als je herinnerd wordt aan waarom jij geworden bent wie je nu bent en waar jou kracht ligt!

Wat is jouw missie en waar ben jij op je best? Welke successen heb je al behaald in je leven en binnen je onderneming. Een moment om weer te voelen en te zien hoe GOED je eigenlijk bent en hoe ver je al bent gekomen!

Dat gevoel brengt je weer terug in je positieve creatiekracht die bij jou past en die maakt wie jij bent.

Dat is wat ik samen met jou ga creëren. Een empowerment visual speciaal van jou,
– van jouw talenten,
– jouw creatiekracht,
– jouw successen en jouw trots.

Hoe het werkt…

Van tevoren vraag ik het logo en een recente foto van jou op en maken we een  afspraak online. In het(online) gesprek van 45 minuten stel ik jou vragen en tune ik in op jouw verhaal. Jij hoeft alleen je verhaal te vertellen, waar jij voor staat en te voelen wanneer jij ‘the best moments ever en grootste shifts’ hebt ervaren in je leven. Hoe meer je je open kan stellen voor het gesprek, hoe meer sluitend de visual wordt.

Uiterlijk 1 week na ons gesprek ontvang je van mij een digitale tekening speciaal van en voor jou als ondernemer in jouw (bedrijfs)kleuren en een korte samenvatting van ons gesprek. De visual  kan je neerzetten op je bureau, ophangen aan de muur of als beginscherm op je telefoon.

Een dagelijks blik op de visual zorgt voor een glimlach op je gezicht, maar vooral het gevoel van trots. Trots op jezelf, wat je al bereikt en geleerd hebt, trots op jezelf wie je bent en de stappen die je hebt gezet.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En wist je dat een beeld ook 60.000 keer sneller wordt verwerkt dan woorden? Dat is waarom ik zo enorm geloof in de kracht van visueel werken en ik gun jou je dagelijkse glimlach door naar jouw empowerment visual te kijken.

Jouw investering is 277,- excl. BTW

Hiervoor krijg je een mooi gesprek van 45 minuten over jouw business. We bespreken jouw missie en je kernwaarden. We kijken terug naar alle mooie successen in jouw leven en ondernemerschap. En het allermooiste is dat je jouw persoonlijke kracht en waar jij voor staat vastgelegd krijgt in een empowerment visual in jouw kleuren voor een blijvend gevoel van trots.

Mag ik jouw verhaal visualiseren?

Margo 

Als visueel coach onderzoek ik samen met jou wat jij belangrijk vindt in je leven en waar je energie van krijgt. Door de kracht van vragen, visuals en vertragen krijg je inzicht in jezelf en in je onderneming.

Als visueel coach combineer ik mijn werk als zakelijk illustrator en coach. Ik geloof enorm in de kracht van visueel werken. Het werkt verhelderend, verbindend en activerend. Graag zet ik mijn visuele skills in tijdens en na gesprekken. 

Het gesprek met Margo heb ik als heel plezierig ervaren. Ze is een goede luisteraar, stelt open vragen en stelt heel andere, en best gedetailleerde vragen dan die je in eerste instantie verwacht. Ik ‘moest’ zelf ook aan het werk. Ze straalt rust en vertrouwen uit, dat zorgde er ook voor dat ik me op mijn gemak voelde mijn verhaal met je te delen.
Margo heeft mijn verhaal tot in detail verwerkt in een prachtig beeld. Mijn eerste reactie toen ik het zag: Wauw! Dit ben ik, hier ga ik voor, hier sta ik voor. Dit is mijn verhaal, mijn levenslijn. Je hebt echt ‘mijn’ kleuren gebruikt en ik haalde uit jouw visual zelfs nog een inzicht wat ik zelf nog niet eens zo helder had.
Ik zie mezelf en mijn (gelopen) pad (en to go) er echt in terug.
Jeanine Koning

Osteopathie en eigenaar Yinschool

Zonder grote verwachtingen ging ik in gesprek met Margo. Het verraste mij hoe zij dit gesprek opbouwde. Mijn missie en kernwaarden had ik bijvoorbeeld nog niet concreet.  
Door mijn gesprek met Margo kreeg ik zoveel mooie inzichten en zat ik daarna vol zelfvertrouwen en inspiratie. “Gewoon” door het vertellen van mijn verhaal.
Op het moment dat ik mijn empowerment visual terugkreeg, moest hij even landen.
Zoveel te zien en terug te koppelen aan mijn verhaal. Enorm waardevol en fantastisch hoe ze dit heeft vormgegeven.
Hij staat te shinen op mijn Instagram account, want ik ben veel online en zo kom ik mijn EV elke dag tegen.
Ik kan alleen maar zeggen, dit wil jij ook, zo powerfull!
Stephanie Beekvelt

Dansdocent

Schrijf je gratis in voor wekelijkse inzichtvragen en coachnieuws!

[activecampaign form=3]