De 7 vragen zitten over 3 minuten in je inbox!

Lees dit ondertussen voor meer informatie…

7 vragen, 7 inzichten.

Je verlangt naar vrijheid en je wilt doen waar je gelukkig van wordt. Je wilt je eigen regels volgen, luisteren naar je intuitie en een goede balans thuis en op het werk. Misschien heb je al helder voor ogen hoe je het zou willen, maar is er nog iets wat je tegenhoudt. Misschien heb je ook ambitieuze plannen, maar zijn ze nog niet zo helder of vind je teveel dingen leuk zodat je alles tegelijk blijft doen en niet verder komt.

We leven in een tijdperk dat alles heel snel gaat, prestatiegericht en alles volgens plan. Nu, in de Coronacrisis, is alles anders en is het een mooi moment om na te denken over hoe jij je als vrouw krachtig neer wilt zetten binnen de maatschappij, hoe je je volledige potentieel benut en hoe jouw intuitie je de juiste weg wijst.

Om te kunnen vertrouwen op je intuitie is het belangrijk om af en toe even stil te zijn en te luisteren. Je intuitie komt vaak niet door alle gedachten heen in je hoofd. Alleen jij kan deze even laten voor wat ze zijn en te ervaren wat er dan gebeurt en wat je voelt.

Inzichtvragen helpen je om even stil te staan en te ervaren hoe het is voor jou op dat moment. Ga ermee aan de slag, onderzoek en experimenteer. Wees weer nieuwsgierig naar hoe het voor jou is en of je dit anders zou willen. Ga met je nieuwe inzichten aan de slag. Ik heb 108 inzichtvragen en de eerste 7 staan nu als gratis download voor je klaar.

Loop je even vast? Neem dan gerust contact met me op voor een gratis strategiegesprek. Wil je meer? Schrijf je dan in voor de wekelijkse inzichtvragen en coachnieuws onderaan de pagina.

Elke week een inzichtsvraag!

De eerste 7 inzichtsvragen zitten ondertussen in je inbox. Ik kan me goed voorstellen dat je deze eerst wilt gaan uitproberen en ervaren hoe het voor je werkt.

Mocht je nu al het gevoel hebben dat inzicht door vragen iets is wat voor je werkt, dan kan je je nu al gratis opgeven voor de wekelijkse inzichtsvragen. Het zijn er in totaal 108 en ik ga je uitleggen in de wekelijkse mailings hoe deze zijn opgebouwd en hoe jij ze kan gebruiken. Schrijf je direct in via het onderstaande formulier. Een mooie stap naar zelfinzicht.

Hoe fijn is dat!

 

Schrijf je gratis in voor wekelijkse inzichtvragen en coachnieuws!